tirsdag 4. august 2009

Full city med mye dritt i

Fikk telefon fra forsvaret idag. Har blitt beordret til Langesund for å vaske fugl og lense olje. Kom litt brått på, men slik er livet. Er i hvertfall med på noe samfunnsnyttig og det er jo en fin ting. Det er mulig for frivilige å melde seg. Husk dette er en viktig sak for naturen og Norge. Bare å ringe en naturvern organisasjon. JA DET ER EN OPPFORDRING

6 kommentarer:

Muffin sa...

duverden. :)
håper ikke ordren er ankomst FØR kampen? ;P

Lykke til med vaskingen (syns jeg ser deg). :D

HILDE sa...

Da er det bare å ønske deg lykke til! Jeg har nemlig ingen planer om å ringe Naturvern organisasjonen ;) Godt noen jobber for landet vårt!

Linda Cecilie sa...

Gudd luck!! :D For Norge og for fedreland ikke sant?

Anonym sa...

Jeg bare lurte på om du hadde hatt lyst til å bli med på jakt i Langesund i begynnelsen av september. Det er fritt fram skyte så mye fugl man vil da. De er visst ferdig vaska så det skal gå fort å få no mat utav det!

En annen mulighet er jo å starte sesongen en måned tidligere og spare staten for MILLIONER. :/

Bezzerwizzer sa...

Har man noe å si, ikke gjør det anonymt. Kjipt kjedelig og feigt. Man må ikke være redd for å si det man mener.

Anonym sa...

There are lots of same game not available on a mobile device, that kind of ammunition like guns, shotguns, grenades and don't let racing rivals cheats virtual reality system.
We all know mobiles phones are also highly useful to refresh your mood.
In this part of these you'll have the choice of mobile gaming experience found on your phone, racing rivals cheats smartphone, PDA or hand held computer.


Have a look at my blog racing rivals hack